Producten

View our ISO 90001/2008 Certficate

Enkelparige Thermokoppelkabel - Glas- en Keramiekvezel Geïsoleerd

Glasvezel Geïsoleerd
Getwist Paar Pair
Een paar massieve conductors. Elke conductor glasvezel braiding. Paar getwist.


Basis Glasvezel
Flat Twin
Massieve aders. Aders tweevoudig met glasvezel omwikkeld en met siliconen geïmpregneerd. Aders vlak naast elkaar liggend. Aderpaar met glasvezel omvlochten en met siliconen geïmpregneerd.


Glasvezel
Flat Twin
Massieve of fijndradige aders. Aders tweevoudig met glasvezel omwikkeld en daarnaast van glasvezel voorzien en met siliconen geïmpregneerd.
Aders vlak naast elkaar liggend. Aderpaar met glasvezel omvlochten en met siliconen geïmpregneerd.
Glasvezel
Getwist
Fijndradige litzekabel. Aders tweevoudig met glasvezel omwikkeld en daarnaast van glasvezel voorzien en met siliconen geïmpregneerd.
Aders getwist. Aderpaar met glasvezel omvlochten en met siliconen geïmpregneerd.

Glasvezel Flat Twin
met RVS Braiding
Fijndradige litzekabel. Aders tweevoudig met glasvezel omwikkeld en daarnaast van glasvezel voorzien en met siliconen geïmpregneerd. Aders vlak naast elkaar liggend. Aderpaar met glasvezel omvlochten en met siliconen geïmpregneerd. Gevlecht van RVS-draad als bewapening.
Hoog Temperatuur
Glasvezel Flat Twin
Fijndradige litzekabel. Aders tweevoudig met glasvezel omwikkeld en daarnaast van glasvezel voorzien en met siliconen geïmpregneerd. Aders vlak naast elkaar liggend.Aderpaar met speciale glasvezel omvlochten en met siliconen geïmpregneerd.

Hoog Temperatuur Glasvezel Flat Twin met RVS BraidingMassieve of fijndradige aders. Aders tweevoudig met glasvezel omwikkeld en daarnaast van glasvezel voorzien en met siliconen geïmpregneerd. Aders vlak naast elkaar liggend. Aderpaar met speciale glasvezel omvlochten en met siliconen geïmpregneerd. Gevlecht van RVS-draad als bewapening. Keramische Vezel
Flat Twin
Massieve aders. Aders met keramiekvezel omvlochten. Aders vlak naast elkaar liggend. Aderpaar met keramiekvezel omvlochten en met keramiekbinder afgedicht.