Producten

View our ISO 90001/2008 Certficate

Meerparige Thermokoppel Kabel - Vlamvertragende PVC

Meerparig Ongewapend
FR PVC - Massief
Meerparige kabels met massieve aders uit ronde draden van 0,8 millimeter doorsnede. Aderisolatie van PVC met verhoogde brandbestendigheid. Paren ineengedraaid en genummerd. Afzonderlijke afscherming van de kabelparen van met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met een vertinde koper-nevendraad.Gemeenschappelijke afscherming van met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met een vertinde koper-nevendraad. PVC-buitenmantel met verhoogde brandwerendheid.


Meerparig Ongewapend
FR PVC - Geslagen
Meerparige kabels met aders van fijndradige 16 x 0,2 millimeter litze kabel.Aderisolatie van PVC met verhoogde brandbestendigheid. Paren ineengedraaid en genummerd. Afzonderlijke afscherming van de kabelparen van met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met vertinde koper-nevendraad. Gemeenschappelijke afscherming van met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met vertinde koper-nevendraad. PVC-buitenmantel met verhoogde brandwerendheid. Brandwerende PVC-isolatie, afzonderlijk en gezamenlijk afgeschermd tegen elektromagnetische en elektrostatische verstoringen.


Meerparig Gewapend
FR PVC - Massief
Meerparige kabels met massieve aders uit ronde draden van 0,8 millimeter doorsnede. Aderisolatie van PVC met verhoogde brandbestendigheid. Paren ineengedraaid en genummerd. Afzonderlijke afscherming van de kabelparenvan met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met vertinde koper nevendraad. Gemeenschappelijke afscherming van met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met vertinde koper nevendraad. Staaldraadwapening over PVC- binnenmantel met verhoogde brandwerendheid. PVC-buitenmantel met verhoogde brandwerendheid.Meerparig Gewapend
FR PVC - Geslagen
Meerparige kabel met aders van fijndradige 16 x 0,2 millimeter litze kabel. Isolatiebekleding van PVC met verhoogde brandbestendigheid. Paren ineengedraaid en genummerd. Afzonderlijke afscherming van de kabelparen van met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met vertinde koper nevendraad. Gemeenschappelijke afscherming van met Mylar® gelamineerd aluminiumfolie met vertinde koper nevendraad. Staaldraadwapening over PVC- binnenmantel met verhoogde brandwerendheid. PVC-buitenmantel met verhoogde brandwerendheid.