Producten

View our ISO 90001/2008 Certficate

Nieuws Temperatuur kalibratoren voor alle toepassingen

Een uitgebreid assortiment van draagbare temperatuur en proces kalibratoren is nu verkrijgbaar.

Een uitgebreide maar makkelijk te gebruiken assortiment draagbare temperatuur kalibratoren voor een nauwkeurige, herhaalbare kalibratie van temperatuur sensoren en bijbehorende instrumenten is nu verkrijgbaar bij TC Direct.

De eerste modellen in de serie zijn de T130 thermokoppel (types K, T, J en E) en T130 RTD (Pt100 en Ni120) kalibratoren welke zijn ontworpen om technici in de werkPostcode dezelfde nauwkeurigheid te bieden als kalibratoren voor laboratoriumdoeleinden. Beide modellen zijn voorzien van een stevige, stofdichte en waterbestendige behuizing, en hebben duidelijke toetsen, waardoor de bediening eenvoudig is. Ze worden geleverd met een NIST kalibratiecertificaat.

U hoeft zich nooit zorgen te maken dat u een apparaat met betrekking tot temperatuur heeft wat niet te kalibreren is met de PTC 8001 kalibrator. Een compleet universeel hoog nauwkeurige temperatuurkalibrator voor verreweg alle gebruikte thermokoppeltypes en weerstandsthermometers (incl. ANSI en JIS alsook Ni en Cu types) in één draagbaar apparaat. De PTC 8001 kalibreerd ook ‘smart’ of pulserende transmitters en met een nauwkeurigheid van 0.3°C voor weerstandsthermometers (inclusief alle afwijkingen) en 0.6°C voor thermokoppels en opslag voor negen vastesetpoints voor elke uitgang in combinatie met een RS232 interface. De PTC 8001 is een extreem veelzijdig en nauwkeurig instrument. De kalibrator heeft een NEMA4 compatibele behuizing met een stevig ontwerp en wordt geleverd met een opberg/draagtas en een NIST kalibratiecertificaat.

Gerelateerde Producten
Bestel Online

kick hier om terug te keren naar de Nieuws Sectie