Producten

View our ISO 90001/2008 Certficate

Over TC

Met diverse decennia specialisme in temperatuurbeheersing, biedt TC BV een deskundige service, een uitzonderlijke kwaliteit en een onverslaanbare ondersteuning aan onze klanten.

TC BV biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor de meting van temperatuur met inbegrip van algemene thermokoppels, mineraal geïsoleerde thermokoppels, thermokabels, thermosstekkers, platina weerstandsthermometers, temperatuurregelaars voor thermokoppels en Pt100 en temperatuurcontrolesystemen. De thermokoppels en Pt100 weerstandsthermometers kunnen compleet volgens uw specificaties binnen een paar werkdagen worden vervaardigd, daarnaast hebben we nog een standaardprogramma aan sensoren direct uit voorraad leverbaar.

Het bedrijf is sinds haar oprichting in 1973 flink gegroeid, en inmiddels is de groep ISO 9001 gecertificeerd en hebben we een intern UKAS geaccrediteerd kalibratielaboratorium.
Wij zijn een wereldwijd opererend bedrijf dat diensten en oplossingen van wereldklasse levert, met een rijkdom aan ervaring onder onze werknemers die we continue proberen te verbeteren door middel van scholing en cursussen zodat we dezelfde dienstverlening en productondersteuning aan al onze klanten kunnen blijven verlenen.

Met vestigingen in vele landen en een internationaal netwerk van verdelers, beschikt TC over de middelen en de deskundigheid om advies en materiaal aan bedrijven over de hele wereld te leveren.