Producten

Diensten

Behalve de grootste fabrikant, leverancier en leverancier van temperatuurmeet- en regelproducten en -accessoires, kunnen we ook verschillende diensten aanbieden aan onze klanten. Sommige van de hieronder genoemde services kunnen noodzakelijk zijn om binnen een applicatie bepaalde standaarden te bereiken of te voldoen. Neem contact met ons op om uw vereisten te bespreken. We helpen u graag verder.
In-house en UKAS-kalibratie
TC biedt kalibratie aan internationaal erkende en goedgekeurde normen voor sensoren en instrumentatie. Eenheden kunnen voorafgaand aan verzending worden gekalibreerd of eenheden die eerder zijn aangeschaft, kunnen naar ons kalibratielaboratorium worden verzonden. 'Systeemkalibratie' kan worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat instrumentatie en sensoren correct worden gelezen en welke fouten u kunt verwachten in uw toepassing. Klik hier voor meer informatie over het assortiment kalibratiediensten dat we aanbieden.

Reparatie, vervanging en recycling van temperatuursensoren
Naast het offereren van door klanten geleverde tekeningen en schriftelijke of mondelinge specificaties, kunnen we ook offertes maken voor vervangende sensoren op basis van defecte of kapotte eenheden die naar onze productiefaciliteit worden gestuurd. In sommige gevallen kunnen kosten worden bespaard door onderdelen van defecte sensoren te hergebruiken, neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) Directive
Als u een nieuw elektrisch artikel van TC, zullen wij uw oude gratis recyclen. Elektrisch afval is het snelst groeiende afval, indien het niet op de juiste manier en efficiënt wordt behandeld kan het ernstige schade toebrengen aan dieren in het wild en aan de menselijke gezondheid. Alle geretourneerde artikelen worden in ons gescheiden afvalgebied geplaatst en worden periodiek opgehaald door een gecertificeerd afvalrecyclinginstantie.

Metallurgische testen
Naast de op deze pagina genoemde radiografische, kleurstofpenetrerende en magnetische deeltjesinspecties, zijn er nog verschillende andere vormen van testen beschikbaar die onze klanten meer informatie kunnen geven over de metalen buizen en sensoren die ze in het verleden hebben gekocht. Dit bevat; testen van de hardheid, corrosie en buiging, analyse van de chemische samenstelling en microstructuur en korrelgroottes, plus nog veel meer. Deze service is alleen beschikbaar voor onderdelen die van toepassing zijn op onze producten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Dye Penetrant Inspection
DPI is een vorm van beoordeling die defecten in metalen of keramische materialen opspoort, die zowel op ferro- als non-ferro-materialen kunnen worden toegepast. Onvolkomenheden zoals scheuren worden weergegeven met ofwel een gekleurde kleurstof (overwegend rood) die zichtbaar is voor het blote oog, of een fluorescerende kleurstof die alleen kan worden gezien met behulp van een UV-lamp. Deze vorm van niet-destructief testen is vooral populair vanwege de snelle doorlooptijd.

Tagging
Om traceerbaarheid te garanderen en klanten te helpen sensoren gemakkelijk te identificeren bieden we een aantal tagopties voor de producten die we leveren. Dit omvat gedrukte krimpkous die vervolgens op de verlengkabel worden aangebracht, of miniatuur- of standaardconnectoren die geëtst kunnen worden en lasermarkeringen die op sensoren/overgangshulzen kunnen worden gezet, overeenkomstig met de specificaties van de klant. Klanten kunnen ook kiezen voor plastic tags, UV-stabiele polyester labels of metalen labels die op de sensor worden aangebracht, met bestelnummers, onderdeelcodes, datums of andere vereiste informatie.

Platinum / Rhodium Recycling
TC is in staat om een hoge kostenrecyclage van platina / rhodium-materiaal aan te bieden welke gebruikt is in thermokoppel type B, R & S. Door recycling kunnen besparingen worden gerealiseerd die worden gecompenseerd door nieuwe aankopen van sensoren, accessoires of andere producten. Minimale gewichten zijn van toepassing, neem contact met ons op voor meer informatie.

Druktesten
Vanwege het grote aantal producten dat verkrijgbaar is en de algemene behoefte aan veiligheid en beveiliging bij het werken onder hoge druk, zijn er verschillende inspecties beschikbaar, waaronder hydrostatische druktesten en heliumlektesten.

Radiografische inspectie
Radiografische inspectie (X-Ray) is een niet-destructieve methode om gebreken of fouten bloot te leggen in omhulsels/sensoren. Radiografie kan bepalen waar een fout is opgetreden binnen een defecte sensor, zoals een verbroken verbinding, kortsluiting of anderszins niet-waarneembaar defect.

Magnetische deeltjesinspectie
Magnetische deeltjesinspectie is een bijzonder nauwkeurige methode voor niet-destructief testen die is ontworpen voor ferro-materialen. Een deeltje wordt aangebracht op het oppervlak dat moet worden getest, vervolgens wordt het oppervlak gemagnetiseerd door directe of indirecte magnetisatie. Na de magnetisatie worden de deeltjes naar elk gebied van imperfectie getrokken, waardoor de technicus wordt getoond waar eventuele gebreken liggen.

Wervelstroomtesten
etc(Eddy Current Testing ) is een ander type niet-destructief onderzoek dat is ontworpen om oppervlakte- en onderoppervlakdefecten elektromagnetisch te testen. Dit is een uiterst gevoelige techniek die strakke en kleine scheurtjes of spleten in omhulsels van sensoren en thermowells kan detecteren.


TERUG NAAR BOVEN
Producten

Contact Us

Over TC

GRATIS Catalogus

Privacybeleid

Voorwaarden

Sitemap

WhatsApp
GRATIS Handboek

Volg meer dan 500.000 ingenieurs en inkopers die reeds ons GRATIS 74-pagina tellende A3 Handboek voor meten met thermokoppels en weerstandsthermometers hebben ontvangen

Bedrijsnaam
  Adres 1
Uw Naam
  Adres 2
Titel/Afdeling
  Provincie
Email
  Postcode
Telefoonnummer
  Land
Bedrijsnaam
Uw Naam
Titel/Afdeling
Adres 1
Adres 2
Provincie
Postcode
Land
Email
Telefoonnummer

We zullen de informatie die u verstrekt enkel gebruiken om af en toe contact met u op te nemen over onze producten en we zullen uw gegevens nooit verstrekken aan derden. Ons privacybeleid kan hier worden bekekenIk ga akkoord met de algemene voorwaarden die worden vermeld in het Privacybeleid

View our ISO 90001/2008 Certficate
View our ISO 90001/2008 Certficate


Thermokoppel Sensors
Mineraal geisoleerde thermokoppels
Thermokoppels met mini plug
Thermokoppels met aansluitkop
Thermokoppels met kabel
Thermokoppels voor hoge temperaturen
Thermokoppels voor algemeen gebruik
Keramische thermokoppel sensoren
Thermokoppels met snelle reactietijden
Autoclaaf thermokoppel sensoren
Thermokoppels voor oppervlakte metingen
Geisoleerd FEP thermokoppel

Platinum weerstandsthermometers
Mineraal geisoleerde Pt100 RTD sensoren
Rechte Pt100 RTD sensoren
Draagbare thermokoppels
Pt100 RTD sensoren voor oppervlakte metingen
Pt100 RTD sensoren met kabel
Pt100 RTD sensoren met miniplug
Autoclaaf Pt100 RTD sensoren
Pt100 RTD met Aansluitkop
Pt100 RTD sensoren met snelle reactietijd
Pt100 RTD Luchtthermometer
Pt100 RTD magneetsensoren
Kabel
PVC Thermokoppel Kabel - enkelparig
PFA Thermokoppel Kabel - enkelparig
Glasvezel Thermokoppel Kabel - enkelparig
Meerparige PVC Thermokoppel Kabel
Meerparige PFA Thermokoppel Kabel
Meerparige Glasvezel Thermokoppel Kabel
Pt100 RTD PVC Kabel
Pt100 RTD PFA Kabel
Pt100 RTD Glasvezel Kabel

Miniatuur Thermokoppel Connectoren
Miniatuur Thermokoppel Connectoren tot 220°C
Miniatuur Thermokoppel Connectoren tot 350°C
Miniatuur Thermokoppel Connectoren tot 650°C
Accessoires voor Miniatuur Connectors
Miniatuur Thermokoppel Connectoren Panelen
Miniatuur 3 Pins Connectoren

Standaard Thermokoppel Connectoren
Standaard Thermokoppel Connectoren tot 220°C
Standaard Thermokoppel Connectoren tot 350°C
Standaard Thermokoppel Connectoren tot 650ºC
Accessoires voor Standaard Connectors
Standaard Thermokoppel Connector Panelen
Standaard 3 Pins Connectoren
Instrumentatie
Draagbare Indicatoren
Temperatuur Transmitters
Temperatuur Regelaars
Temperatuur kalibratoren
Temperatuurrecorders
Meerkanaals Indicator
Din Rail Transmitters
Kop Transmitters
ATEX/IECEx Transmitters
Blok kalibratoren
Temperatuur Dataloggers

Temperatuur Accessories
Klemkoppelingen
Druk en Vacuum Doorvoeren

Kalibratie
UKAS Kalibratie Service

Druk
Drukmeters
Industriële Druk Transmitter

© 1998- TC Meet- en Regeltechniek BV, Postbus 2734, 6030 AA Nederweert, Nederland
Tel.: 0495-513750, Fax: 0495-513755, Email: info@tcbv.com